Stepeništa

Stepeništa postoje u svakoj kući ili zgradi. Možemo da napravimo bilo koju vrstu stepeništa od elegantnih rešenja, koja će krasiti Vaš enterijer, do osnovnih varijanti.

Stepenište se može praviti od raznih materijala, ali spoj ukusa i funkcionalnosti su stepeništa od inoxa i čelika, koja osim što su pouzdana i kvalitetna, daju i dozu elegancije svojim sjajem i izgledom.

Pogledajte slike stepeništa koja smo već radili, naše reference govore najviše. Slobodno nas kontaktirajte za sve informacije.

Usluge

Zavarivanje inoxa i čelika TIG, REL, MIG-MAG postupkom, poliranje poluproizvoda i elemenata od inoxa, autogeno sečenje profila i limova do 100mm, savijanje okruglih cevi do 60mm i kutijastih do 50mm, strugarske i glodačke usluge.

Reference

Beogradska Arena - Novi Beograd, tržni centar Oralsk - Kazahstan, Carinarnica Šabac, poslovni centar Adoc - Beograd, ALPHA BANK - Beograd, stambeni objekat Carlton Plaza - Beograd, PHARMA SWISS i mnogi drugi...

Vesti

Aksid88 - uspeh u vreme krize - 9.11.12

U drugoj polovini 2012. godine ostvarili smo značajnu saradnju sa većim brojem novih investitora, na obostrano zadovoljstvo.

Izrada i montaža inox ograda - SRPC Milan Gale Muškatirović - Otvoreni bazeni. - 13.08.11

Inox ograde sa staklenom ispunom,oko otvorenih bazena i spoljašnjih tribina.