Stepeništa

Aksid 88 pravi sve vrste čeličnih konstrukcija i nadstrešnica od lexana ili stakla za svaku potrebu i namenu. Od malih nadstrešnica za privatne kuće, do velikih konstrukcija za poslovne objekte – za nas ništa nije neizvodljivo.

Pravimo masivne čelične konstrukcije, kao i ostale vrste konstrukcija i nadstrešnica, kao što su: bilbordi, montažne hale, mega garaže, pokrivke sa lexanom ili staklom i sl.

Dokazali smo se velikim brojem projekata koje smo uradili kako na području Beograda i Srbije, tako i u inostranstvu. Kontaktirajte nas sa punim poverenjem i uverite u kvalitet našeg rada.

Usluge

Zavarivanje inoxa i čelika TIG, REL, MIG-MAG postupkom, poliranje poluproizvoda i elemenata od inoxa, autogeno sečenje profila i limova do 100mm, savijanje okruglih cevi do 60mm i kutijastih do 50mm, strugarske i glodačke usluge.

Reference

Beogradska Arena - Novi Beograd, tržni centar Oralsk - Kazahstan, Carinarnica Šabac, poslovni centar Adoc - Beograd, ALPHA BANK - Beograd, stambeni objekat Carlton Plaza - Beograd, PHARMA SWISS i mnogi drugi...

Vesti

Aksid88 - uspeh u vreme krize - 9.11.12

U drugoj polovini 2012. godine ostvarili smo značajnu saradnju sa većim brojem novih investitora, na obostrano zadovoljstvo.

Izrada i montaža inox ograda - SRPC Milan Gale Muškatirović - Otvoreni bazeni. - 13.08.11

Inox ograde sa staklenom ispunom,oko otvorenih bazena i spoljašnjih tribina.