O nama

Aksid88 je prisutan na tržištu od 1990.godine, kao porodična firma. Od samog početka naša delatnost je izrada enterijera i eksterijera od inoxa i čelika.

Danas, na 350m2 sopstvenog proizvodnog prostora, sa svim potrebnim alatima za obradu inoxa i čelika, krugom kvalitetnih kooperanata i zaposlenima sa ogromnim iskustvom, predstavljamo firmu koja može da odgovori na sve zahteve savremenog kupca i sve projektantske izazove.

NAŠA MISIJA: Stalno usavršavanje, iznalaženje novih tehnoloških rešenja, konstantno unapređenje kvaliteta, unapređenje poslovanja, novi poslovni poduhvati, pri čemu je naša najveća satisfakcija zadovoljan kupac.

Usluge

Zavarivanje inoxa i čelika TIG, REL, MIG-MAG postupkom, poliranje poluproizvoda i elemenata od inoxa, autogeno sečenje profila i limova do 100mm, savijanje okruglih cevi do 60mm i kutijastih do 50mm, strugarske i glodačke usluge.

Reference

Beogradska Arena - Novi Beograd, tržni centar Oralsk - Kazahstan, Carinarnica Šabac, poslovni centar Adoc - Beograd, ALPHA BANK - Beograd, stambeni objekat Carlton Plaza - Beograd, PHARMA SWISS i mnogi drugi...

Vesti

Aksid88 - uspeh u vreme krize - 9.11.12

U drugoj polovini 2012. godine ostvarili smo značajnu saradnju sa većim brojem novih investitora, na obostrano zadovoljstvo.

Izrada i montaža inox ograda - SRPC Milan Gale Muškatirović - Otvoreni bazeni. - 13.08.11

Inox ograde sa staklenom ispunom,oko otvorenih bazena i spoljašnjih tribina.